24 octombrie 2009

Linii

Viata e un joc si depinde de noi cum jucam ... fie acceptam regurile jocului, ori le incalcam.
Vine un moment cand totul e mai mult decat un joc si fie mergi mai departe, ori te intorci si pleci.
Problema e ca orice joc implica si alti oameni si atunci se impun niste reguli de joc.Este nevoie de o line demarcare intre tine si de ceilalti oamneni.
Ceilalti oameni sunt mult prea complicati si limitele nu-i tin la distanta.Intra in viata ta fara sa-ti dai seama, iar atunci tu trebuie sa decizi ce fel de joc vrei sa joci si regurile lui.Important e un singur lucru: sa continui sa traiesti pentru tine si nu pentru altii!Daca esti destept regulile ... poti sa le stabilesti de unul singur.

Viata e complicata si nimeni nu spune niciodata ca ar fi usoara, dar noi complicam lucrurile si mai tare.Singuri ne facem viata mai grea.
Deci poti sa iti irosesti viata incercand sa trasezi linii sau poti sa traiesti viata incalcand liniile,dar sa nu uiti ca exista si unele granite...care sunt mult prea periculoase de trecut.
Eu cred ca daca esti dispus sa-ti asumi riscul...ceea ce vezi cand treci de partea cealalta a linii...este superb si sigur te va surprinde!
Nu inseamna ca nu-ti pasa atunci cand ceilalti nu joaca corect si inseamna ca tu nu mai vrei sa complici lucrurile.Ceea ce nu sti nu te omoara!!
La urma urmei viata e un joc ciudat...si te poate surprinde cand te astepti mai putin.

!Eu as putea sa renunt, dar e o problema ... iubesc campul de joc.
!!O melodie care-mi place mult Tegan and Sara-Where does the good go

Just me,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu