16 februarie 2010

The fear

Cand stii sa te opresti si sa spui "pana aici!"
Cand stii sa te opresti si sa spui "vreau mai mult!"
De unde stii cand e deja prea mult? Cand totul devine insoportabil?
Cand sunt prea multe informatii care nu voiai sa le stii?
Uneori ne dam seama la timp si atunci mai avem timp sa reparam din ceea ce alti au reusit sa strice, dar uneori nu si ne lasam asa prinsi in nebunia lucrurilor si uitam sa iesim ... pentru ca ceea ce se intampla in jurul nostru credem ca e corect.
Oare poti avea orice in viata daca sacrifici toate celelalte lucruri pentru asta? Ironic sau nu se poate. Atunci cand vrei un lucuru cu adevarat poti sa renunti la toate celelalte lucruri ... la convingerile tale, la prieteni, la familie, la lucrurile care exista si nu vrei sa le vezi ... inchizi ochii si ramai doar cu: speranta!
Dar totul pe lumea asta are un pret ... asa ca in incercarea de a obtine ceva ce pare bun acum, trebuie sa renunti la ceea ce stii ca e corect. Intrebarea e "se merita?"
Bineinteles, cele mai mari sacrificii sunt cele la care nu ne asteptam, care ne i-au pe nepregatite, cand nu avem timp sa inventam o strategie, sa alegem cu cine sa tinem sau sa evaluam pierderile potentiale. cand nu stim daca e bine sau nu. cand ne lasam dusi doar de dorinta si privim doar paharul plin ...
Cand se intampla asa, cand batalia ne alege pe noi, si nu invers, atunci sacrificiul se poate dovedi mai mult decat putem indura ...

!Drumul spre iad e pavat cu bune intentii si inainte de a porni la batalie, trebuie sa hotarasti cat esti dispus sa pierzi.
!! Moments! That's all you get with the people you love.- The fear you won't fall

Just me,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu