13 martie 2010

O lume plina

Zambesc...

Traim intr-o lume in care fiecare e pentru el. O lume plina de oameni egoisi si superficiali. Suntem superficiali pentru ca vrem si credem ca numai asa putem sa fim acceptati in societate.
Nu vrem sa recunoasem ca avem sentimente si ca stim sa fim mai buni, pentru ca asta ne-ar distuge, lumea ne-ar considera oameni slabi, naivi si asta nu se reduce decat la un singur lucru - se va profita de noi.
Cum supravietuim? Cu greu, dar supavietum, incercam sa ne adaptam situatiei si supravietuim. Pentru ca desi suntem naivi si slabi... stim sa ne ridicam si sa mergem inainte, pentru ca suntem mai buni decat ceilanti - pentru ca asta ne face mai deosebiti decat restul oamenilor. Stim sa uitam si sa iertam ca sa putem sa trecem peste rautatea altora!
Cand vine vorba de luat decizii, eu ma ascult pe mine insami. Si de fiecare data cand trebuie sa hotarasc ceva, fac adunare generala: inima. cap, trup si suflet se intalnesc si se sfatuiesc. De obicei, cel pe care il ascult este capul: mi se pare ca are ideile cele mai bune, dar nu intotdeauna...
Bun. M-am ridicat. M-am sters de praf si fac pasi marunti. Pasesc si fara aripi, doar stiu sa si merg. Aripile le lasam pentru mai tarziu, acum e important sa merg...stiu sa merg!

"O zi in care n-ai ras, e o zi pierduta !!!"
Un zambet este un pas mic pentru cel care il ofera si are un impact puternic pentru cel care il primeste. 
Un zambet este o speranta, un gest sincer, un moment deplin de bucurie.
Un zambet ofera zile de poveste ... in fiecare dintre noi exista o poveste!


!Un prieten drag imi spunea ceva de genul "tu cauti problemele si nu ele pe tine".Oare?! ( daca ma gandesc bine are dreptate )
!!Gata cu problemele... zero- sunny days


Just me,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu