18 aprilie 2010

24 de ore si mai mult

Sa incercam sa nu mai facem niciun fel de promisiuni: sa nu mai spunem ca nu vom mai bea sau fuma "niciodata", sau de luni incepem sa tinem cura de slabire pe care am gasito in revista, si nici ca nu vrei sa-l mai vezi “niciodata”, doar pentru ca te-a dezamagit. Pentru ca vorbim degeaba, mai mult ne amagim.
Sa incercam mai degraba sa ne conformam unui principiu pe care o sa-i spun " 24 de ore". Ne straduim sa ramanem abstinenti numai pentru urmatoarele 24 de ore. Orice iti pui in cap incearca, pur si simplu, sa traiesti O ZI  fara alcool, tigari, departe de el sau alte lucruri care te impiedica sa fii TU.
Daca simtim impulsul de a bea, fuma sau al suna nici nu-i cedam, nici nu-i rezistam. Ne limitam doar la a amana aceast lucru pe maine. Tine minte 24 de ore!
Cand este vorba de alcool sau tigari, sa incercam sa ne pastram o forma de gandire onesta si realista. Daca suntem tentati sa bem sau sa fumam, sa ne intrebam daca paharul acela merita sau tigarea pe care vrem sa o fumam ne trebuie cu adevarat ...
Cand e vorba de a vorbi cu Mr. - amana momentul pana la epuizare, incapataneaza-te pana te sufoci, amana azi pentru maine, iar maine incapataneaza-te sa mai rezisti alte 24 de ore si tot asa pana nu mai simti nevoia de al vedea sau suna, dar nu ceda cand te suna el, pentru ca atunci ai pierdut totul - va trebui sa o iei de la capat!
Sa nu uitam ca suntem complet liberi sa ne imbatam cu sentimentele pe care le vrem, ca ALEGEREA ne apartine in totalitate. Si, mai presus de toate, incercam sa fim constienti de faptul ca, oricat de lunga este perioada de recuperare ... dupa ce am trecut de ea ... e ca o guara de aer!

!Too often, the thing you want most is the one thing you can't have...

!!Exista melodii care te fac sa dansezi in mijlocul camerii si sa uit de toate si te fac sa visezi Sean Paul - Hold My Hand
!! Plus o melodie perfecta pt cele 24 de ore - Grasu XXL feat Guess Who - Azi Nu 

Just me,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu