08 iulie 2010

Jocuri cu eroi

In copilarie fiecare dintre noi aveam cate un erou.
Toti ne admiram eroii din diferite motive. Unii ii admira pentru curajul lor, altii pentru indrazneala de care dau  dovada, iar altii pentru bunatatea lor, dar de cele mai multe ori ii admiram pentru ca mai devreme sau mai tarziu cu toti visam sa fim salvati.
Am crescut si eroii din copilarie s-au schimbat. Acum eroul nu mai face parte dintr-o carte de colorat sau dintr-un film fantastic ... si e cel care spune "te iubesc!".

Toti se bucuram de jocuri, dar atunci cand crestem jocurile devin mai periculoase si sunt total lipsite de inocenta din copilarie.
Bineinteles modalitatile prin care ne bucuram sunt multe, iar bucuria vine in multe forme.
Ne mintim singuri ca slujba nu se va amesteca cu  viata de familie. Uneori ne inchipuim anumite relatii ca au mai mult sens decat in realitate, desi ele traiesc doar platonic. Cateodata scoatem la iveala secrete, pentru a ne convinge pe noi insine ca secretele noastre nu sunt chiar atat de inspaimantatoare, desi sunt.
Jocul este foarte simplu si are o singura regula:  Incepi prin a te minti pe tine insuti, iar daca ii faci si pe altii sa te creada...ai castigat!

!Cand am avut toate raspunsurile ... intrebarile s-au schimbat!
!! Eminem feat. Rihanna - love the way you lie

Just me,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu