01 mai 2011

Dorinte marete

 In fiecare om exista dorinte. Unii suntem mai indrazneti si ne dorim lucruri mari. Altii mai timizi isi doresc lucruri mici, marunte. Unii dintre noi le spunem cu voce tare, ca sa fie auzite. Altii le spunem in gand pentru a fii simtite.
In fiecare zi ne dorim ceva. Ne dorim sa simtim iubirea, sa simtim sarutul, atingerea ... Dorintele vin, la fel ca si sperantele, se nasc o data cu noi.
Dorintele noastre ne apartin si nimeni nu are indatorirea sa ni le indeplineasca. Oportunitatile, sansa, norocul, toate depind de noi. Nu, nu este indeajuns sa visam la schimbare pentru ca ea sa se produca. Suntem responsabili pentru tot ceea ce se petrece in viata noastra, pentru toate oportunitatile pe care le avem, pentru toate oportunitatile pe care le lasam sa treaca.
Fiecare are visuri marete, fiecare isi doreste sa intalneasca marea iubire, sa urce rapid pe scara profesionala, sa fie recunoscut. Putini insa reusesc, pentru ca in viata, ca si in razboi, exista invingatori si invinsi. Unii isi implinesc toate dorintele, altii doar cateva, altii niciuna. Unii fac imposibilul doar pentru a isi urma visele.
Daca iti doresti cu adevarat ceva, atunci fa tot posibilul sa reusesti.
Tine minte ca singurul lucru pe care il poti schimba este propria persoana. Nu, nu trebuie sa devii altcineva pentru a reusi. Nu inseamna sa renunti la propria persoana, ci sa devii persoana pe care o admiri.
Este momentul sa visezi si sa descoperi in tine mijloacele necesare pentru a forta dorintele sa se implineasca. Depinde doar de tine...

Am si eu cateva dorinte, dar acum nu mai sunt eu singura responsabila pentru indeplinirea lor ...

Just me,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu