04 mai 2012

GYMBOdance - Seminar de sanatate - Pareri!

Am fost la seminarul de nutritie “Sanatate si frumusete prin alimentatie sanatoasa“, seminar sustinut de Cristian Margarit ( am scris aici).
M-au convins fetele sa merg si am cedat. Asta nu inainte sa dau un search pe google despre domnul Cristian Margarit. Am descoperit ca este unul dintre cei mai cunoscuti specialisti de nutritie si sport din Romania. 
Seminarul a tinut 4 ore si un pic, desi trebuia sa tina doar trei, dar a meritat. Ma asteptam ca sa vina in fata noastra un dl. plin de el, cu fitze de Bucuresti si cu o prezentare de produse, sa ne spuna ce ar trebui sa consumam din produsele lui, dar nu a fost asa. Cristian Margarit, a tinut un seminar despre o alimentatie sanatoasa asa cum o vede el. Adica sa mancam sanatos, inseamna sa mancam eco, fara atatea chimicale care le gasim in comert.
Laptele trebuie sa fie musai de la vaca crescuta pe pasune, oua de gaini nestresate si branza fara sare. Sa scoatem din meniu pastele, painea, bauturile cu bule, alcoolul si tigarile si sa consumam muuuulta apa (vreo 2-4 kg). Sa dormim bine, musai 15-20 min. la amiaz si sa ne relaxam in fiecare zi. Sa acordam timp noua si sa fim un pic mai relaxati cu viata, adica no-stres.
Cu alte cuvinte: sa mancam sanatos si eco, sa dormim mult si sa ne relaxam cat mai mult. 
Cat de simplu!

Sincer, dupa patru ore in care s-a vorbit numai de mancare sanatoasa, am ajuns acasa si am mancat o farfurie varf de paste si o cana mare cu lapte. Nu am mai tinut cont de ora tarzie si nici de kg puse de 1 mai. Am mancat si acum sunt cu burta plina si no-stres.
Sorry domnule Cristian Margarit nu m-am putut abtine! (:

Just me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu