28 decembrie 2012

Decembrie e de vina

Luna decembrie ma surprinde in fiecare an. Nu stiu cum se face, dar in fiecare an, in decembrie, reusesc sa fiu surprinsa de aceasi sentimente si mai nou se pare ca incepe sa fie o traditie de aceasi oameni, dar oamenii nu ma surpind niciodata placut.
Decembrie, incepe frumos pentru mine cu multe zambete si trairi pe care le tin in mine special pentru luna asta.
Totul incepe ... Pe intai decembrie unde pe magic fm incepe maratonul colinzilor, ador colidele si ador sa le ascult. Apoi, Sibiul incepe sa prinda lumina, Targul de Craciun si beculete peste tot ma binedispun. Vinul fiert care-l beau, desi stiu ca dupa ma agit ca un titrez si rad mai mult decat ar fi cazul. Incep sa mananc tot felul de prostii, care stiu ca o sa se vada la cantar, dar dau vina doar pe luna decembrie si tot spun "Lasa ca fac sport in Ianuarie mai mult!"

In prima saptamana din decembrie se impodobeste bradul la job si asta pentru mine anunta ca incepe sa se simta magia sarbatorilor.
Fac cadouri in stanga si dreapta asteptand cuminte singurul cadou pe care-l doresc in fiecare an (nu l-am primit nici anul asta) ... la anul. Asta ma bosumfla destul de tare, dar imi revin repede. Asa sunt eu! 
Anul asta, am primit in dar IaR o caciulita alba de la cea mai simpatica famile - Krm3n. Se pare ca  e o traditie sa primesc caciulite albe ciudate in dar de la ei. La anul mai vreau una! Alba sa fie ...
Azi, mai e decembrie, dar nu stiu de ce magia a ramas inca in mine ... zambesc si ma bucur de moment!

Just me!

2 comentarii:

  1. ...Ce poze reusite! ..iar tu esti o frumoasa! Cred ca ti-am mai zis.. :) Pe facebook te gasesc?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Bineinteles ca ma poti gasi si pe Fb :)

    RăspundețiȘtergere