03 februarie 2013

Teatru: D'ale carnavalului

"D'ale carnavalului" de I. L. Caragiale este un spectacol cu multe premii primite in 2012 si o distributie excelenta care creaza un haos perfect.
Spectatorul gaseste scena goala presarata cu nisip, iar cateva caramizi sunt frumos aranjate in mijlocul ei. Se stinge lumina si incepe spectacolul cu intrarea in scena a unui spate de tir de unde incepe sa iasa "o lume nebuna".
Spectacolul, este insotit in lumea haosului de o orchestra care da ritmul si face sa simti mai bine totul.
Nu lipseste ploaia, cara face sa nisipul sa se transforme in noroi si surpiza din actul doi, in scena balului apare un gratar care umple sala cu un frumos miros de mici si gratar.
O interpretare frumoasa, muzica ritmata si o atmosfera creata frumos de schimbul de replici amuzante.
Mergeti la teatru! 
"Spectacol regizat de Silviu Purcărete la Sibiu este o montare fidelă a textului scris de Ion Luca Caragiale şi aduce pe scenă lumea carnavalului şi a bâlciului într-un vârtej de situaţii comice construite în jurul unor complicaţii amoroase. Scenele sunt construite viu, cu o forţă populară, în care muzica originală compusă de Vasile Şirli devine un element decisiv în articularea mesajului. Tensiunea şi misterul fiecărei replici sunt susţinute prin jocul de lumini creat de regizor şi de scenograful Dragoş Buhagiar, cel care semnează costumele şi decorul din acest spectacol" Sursa: Tnrs

 Poze: Tnrs
REGIA: Silviu Purcărete;
SCENOGRAFIA: Dragoş Buhagiar;
LIGHT DESIGN-ul: Silviu Purcărete şi Dragoş Buhagiar;
MUZICA ORIGINALĂ: Vasile Şirli;
DISTRIBUŢIA: Marius Turdeanu, Constantin Chiriac, Ofelia Popii, Liviu Pancu, Adrian Matioc, Nicu Mihoc, Cristina Ragos, Raluca Iani, Serenela Mureşan, Cristian Stanca, Pali Vecsei, Adrian Neacşu, Cătălin Pătru, Edi Pătraşcu, Mihai Coman, Florin Coşuleţ, Viorel Raţă, Cristina Stoleriu, copilul: Sânziana Stan.
DALE BAND: Ema Veţean, Veronica Arizancu, Codruţa Vasiu, Emöke Boldizsár, Eva Ungvari, Vlad Robaş, Tomohiko Kogi, Claudiu Fălămaş, Liviu Vlad. /
CÂINELE: Bunny; INSTRUCTOR: Silviu Stan.
Just me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu