06 noiembrie 2013

#PrinSibiulMeu: M Calendar

In urma cu cativa ani l-am cunoscut pe dl. Mitichi. Pe vremea aceea incepea proiectul M Calendar in care a aparut si mandra mea Carmen. Astazi M Calendar e la a sasea editie pe care ne uimeste - bineinteles. 
Imi place sa vad oameni simpatici care au idei frumoase si care invart lucrurile prin Sibiu. 
Nu ma aflu printre blogaritele norocoase, nu scriu despre fashion & style, iar frumusetea mea e una clasica, conform spuselor domnului.

Succes!

M Calendar 2014 - Fashion Icons Tribute

Șase dintre cele mai cunoscute bloggerițe de fashion & style din România au participat la prima sesiune de shooting-uri pentru ediția 2014 a M Calendar, cel mai longeviv calendar de modă din țară.
După Circoteque, Natural Beauties of Romania sau Sibiu Baroque, cea de-a șasea ediție a M Calendar, produs de Mitichi, va apărea sub tema Fashion Icons Tribute. Șase dintre cele mai cunoscute bloggerițe de fashion din țară au participat, pentru două zile, la shootingurile acestei ediții, întruchipând femei puternice din lumea frumuseții și a stilului. Alina Ceușan, Gabriela Atanasov, Mădălina Merca, Sandra Bendre, Ioana Chișiu și Manuela Lupașcu le-au întrupat pe Audrey Hepburn, Madonna, Dita von Teese, Brigitte Bardot, Heidi Klum și Sarah Jessica Parker. Rând pe rând, Sibiul s-a transformat prin fotografii în Paris, Londra, New York sau Milano, orașe celebre ce le-au găzduit de-a lungul timpului pe cele mai frumoase femei din lume. „Cred că românii, în general, au un mare potențial în ceea ce privește moda, dar suntem în perioada în care ne educăm și ne perfecționăm stilul. Fashion Icon-urile și bloggerițele de modă sunt, împreună, exemple de stil pentru toți și de aceea am cooptat în același proiect imaginile divelor trecutului cu exponentele viitorului. Fashion Icon-urile sunt modele eterne de stil iar proiectul a ajuns la maturitatea necesară încât să le putem aduce un tribut”, spune Mitichi, producătorul M Calendar.
Divele prezentului au trecut prin Piața Huet, Piața Mică, pe bulevardul Nicolae Bălcescu sau în decoruri cu iz industrial pentru a reînvia imagini arhicunoscute pe tot mapamondul. „Sibiul este un oraș minunat și încă de la început, de când am auzit ideea proiectului, mi-am dorit să o readuc la viață pe Audrey Hepburn într-un remake al cunoscutei fotografii cu scuterul”, spune Gabriela Atanasov, blogger pe sweetpaprika.ro. Coafate la salonul Excentric by Soso, machiate de Roxana Armeana, cele șase dive ale prezentului au prezentat piese din colecțiile designerilor Anca și Silvia Negulescu, Anca Stănilă, Sweet Paprika și Rozalia Bot.
Proiectul este departe de a fi încheiat. Urmează în curând o altă serie de fotografii, care vor întrupa alte șase fashion icon-uri ale trecutului. Coco Channel, Grace Kelly sau Katherine Hepburn sunt doar câteva din exemplele ce vor completa această ediție deosebită a proiectului M Calendar”, mai spune Mitichi, producătorul celui mai longeviv calendar de modă din România.

M Calendar este un produs aflat în portofoliul Fundației Mitichi. Partenerii M Calendar 2014 sunt Kessler, Pensiunea Daniel, restaurantul Max, Pardon Cafe & Bistro, The Box, Ursus Cotton Club, Sibiu Aerial Image și Oldies Pub.

Un comentariu:

  1. Editia de anul asta mi se pare , de departe cea mai reusita! Imi place ideea,fetele alese si fashion icon-urile alese.Cred ca Mitichi chiar face treaba buna si anu' asta.Te pup!!!

    RăspundețiȘtergere