18 august 2014

Compliment dulce compliment

Tu esti diferita! Tu nu esti ca ceilalti!
A inceput sa ma sperie si sa ma faca sa cred ca diferit nu e cel mai frumos lucru pe care pot sa-l aud. Sunt totusi optimista si zic: Hai ca diferit e de bine! 
Suna cool, dar generalizarile astea, oricum ar fi ele, nu flateaza pe nimeni  in realitate – daca asculti mai atent, suna mai degraba a ignoranta decat a compliment.
Diferit, este pentru asa esti tu cu adevarat, dar oare cum te vede cu adevarat ..
Off filozofia asta ..

Arati extraordinar azi!
De dimineata iti dai seama ca nu e cea mai buna zi a ta si abia astepti sa treaca ziua si sa te incui in casa. Nu mai vorbesc ca aspectul fizic nu te ajuta in ziua aceea deloc si tocmai atunci, dar tocmai atunci vine cineva si-ti spune cat de bine arati.  
Nu l-ai crede nici daca ti-ar jura!

Esti frumoasa si asa ...
Si stai si te gandesti de dimineata te-ai chinuit rau de tot sa intri in fusta de pe tine, iar ultima oara cand te-ai cantarit iti arata ceva cu plus.
Mai rau e  formula "Esti frumoasa si cu cateva kilograme in plus!"
Serioooos?! Niciodata, dar niciodata sa nu-i spui la cineva ( femeie) asa ceva! Trebuie sa nu uiti ca exista niste limite ale comunicarii. Toate femeile nu se uita la super complimentul facut si se uita la informatia negativa "kilograme in plus"!
Mno, cred asta nu e un compliment bun ..

Ai pierdut din greutate!
Toata lumea se foloseste de acest compliment la un moment dat, dar trebuie folosit doar atunci cand rezultatele sunt chiar vizibile spre foarte vizibile. 

Imi place zambetul tau!
Stiu! El e fericirea de sub nasul meu! (- :
Cel mai interesant e cand intalnesti pe cineva din domeniul dentar si dupa fraza de mai sus pune virgula  ... dinti tai parca merg spre stanga, linia dintilor nu e dreapta si mai rau e cand zambetul tau e comparat cu prima litera din alfabet urmat de un numar.
Funny rau ..  zambet de A urmat de habar nu am cat..

just me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu